El més vist

Per a aquells de vosaltres que voleu anar al gra i mirar el que més ha vist la majoria de gent (se suposa que serà bo, no?) o per a aquells que sentiu curiositat envers als rànkings i tot el que implici un top, us poso a continuació el top 10 de posts d’aquest blog segons les pròpies estadístiques de WordPress. Per a la classificació, treurem de la llista les pàgines (botons superiors) i la pàgina principal, que com és lògic sempre és la més vista. Prometo mantenir-ho al dia!

Num 10 – Welcome to the (engineering) jungle!

Un post que sentia que havia de fer algun dia dins meu. Per sort, gràcies a les noves tecnologies, el dia que se’m va acudir el vaig anotar, i quan em vaig plantejar què escriure aquella setmana vaig optar per aquesta idea. I la veritat és que em vaig quedar ben a gust, els comentaris van augmentar especialment per la participació d’informàtics col·legues, amics i companys i fins i tot em van arribar a comentar que per la facultat se n’havia sentit a parlar una mica!

Num 9 – Petits tasts de la història musical V: Delicatessens musicals II

Primer post d’aquesta sèrie d’articles que aconsegueix colar-se entre els més llegits, si bé amb sospites i polèmica sobre la legitimitat de les dades. Com sigui, aquí el tenim, esperem que per no gaire temps, voldrà dir que els nous posts pugen amb força.

Num 8 – El viatger del temps

He de reconèixer que vaig patir molt quan vaig publicar aquest escrit, doncs era conscient que fer física de l’espai i el temps en plan teorització era molt arriscat de cara a aconseguir enganxar ningú al blog, així com de mantindre els poquets que érem en aquell moment. Com sigui, les visites semblen demostrar que encara hi ha una mica d’espai per a la ciència, i a poc a poc va pujant llocs a la llista!

Num 7 – Respostes dels Reis Mags

Un post que va passar bastant desapercebut inicialment, però que gràcies als cercadors va anar creixent en nombre de visites i de moment aguanta aquí al rànking, tot i que caient. Al post en si li tinc una estima parcial, més que res per les dues col·laboracions que van permetre que existís l’escrit.

Num 6 – Perquè fer vaga?

Sol passar quan toques temes d’actualitat candent que això es tradueix en participació i visites. Sent la vaga el tema més debatut aquella setmana en la majoria de blogs pels que em passo, vaig trobar oportú deixar clara la meva postura amb un post que va aixecar més participació de l’esperada.

Num 5 – Propaganda electoral (II)

Entrant amb moltíssima força a la llista gràcies a que va ser un tema d’actualitat candent, ara ja estabilitzada en aquesta posició, la segona entrega de l’anàlisi de la propaganda electoral per a les eleccions a la Generalitat de 2010 ens analitza què van fer CiU i PP. Probablement la gran victòria de CiU explici l’èxit sobtat del post!

Num 4 – ¿Les ha visto desnudos?

Una de les meves passions abandonades gràcies als estudis és la dels videojocs, i com a antic intent de hardcore-gamer vaig provar de retre homenatge als jocs que van marcar la meva vida. I pel que es veu, la gent recorda amb estima el joc “Space Jam” perquè un nombre important de visites han vingut per aquesta banda.

Num 3 – M Generation

Mantenint la pujada a la llista quan ja ha  passat temps des de la seva publicació el meu particular homenatge a una de les corrents musicals més menystingudes dels 90 i que alhora va servir per marcar tota una generació i convertir en icones generacionals personatges com Ximo Bayo o Nando Dixcontrol.

Num 2 – Can Boada

Qui m’havia de dir quan vaig decidir fer un homenatge al millor tascaman (creador de còcktails i entrepans) de Catalunya i possiblement del món que tanta gent cercaria informació sobre aquest establiment típic tarragoní? Si això ha servit per a donar al senyor Boada una ínfima part del reconeixement que es mereix, benvingut sigui.

Num 1 – Carta als reis mags

Gràcies a Google aquest post (recuperat del meu anterior Live Space) va pujar com l’escuma en els primers dies d’existència del blog, arribant-se a situar com a tercer resultat a Google si es posava “carta als reis mags”. Gràcies a les cerques creixents com més s’apropava Nadal va pujar la cosa i es va situar el blog per únic cop en la seva història entre els millors blogs de WordPress en català, fet que va augmentar encara més les visites. Des de llavors, es manté com a post més vist. Tot i ser cosa d’un boom involuntari, el recordo amb especial estima i afecte pel que va suposar, una juguesca amb la meva mare que evidentment, vaig guanyar.

One response

27 10 2010

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: