Sobre mi

Per més curiós que pugui semblar resulta que hi ha un home que és tant de ciències com de lletres… i fins i tot d’arts! Com que es va decantar professionalment per les ciències el cos li demanava lletres i arts, així que ara mateix dedica el seu temps lliure a escriure, llegir i tot el que tingui a veure amb la música. És en mig de tot aquest cacau que decideix anar mantenint un live space de Microsoft de forma periòdica, i finalment, degut al desús d’aquests i a la dificultat de que la gent s’hi aclarís, decideix finalment (cosa que es plantejava des de feia molt) iniciar un blog públic per a que tot aquell a qui pugui interessar llegeixi els seus desvariejos, idees i reflexions.

4 responses

29 09 2010
Raül

Estic “igual” però amb la cosa que era més home de lletres que de ciències, però com que la informàtica no em desagradava i l’hi vaig veure més sortida que filosofia, o filologia, o història de l’art…. doncs aquí estem.

I a diferència de tu, últimament ni escric ni llegeixo tant com m’agradaria ( i feia abans ) doncs després de tot el dia estudiant a la universitat i llegint documentació tècnica, lo últim que vull al arribar a casa és pensar.

Sort que aquest any s’acaba i, espero que al món laboral tingui més descans mental per poder tornar a llegir, escriure…

29 09 2010
caleglin

Doncs llavors com molts que escullen ciències a lletres principalment per les sortides que té, com a mínim hem tingut la sort d’escollir sense haver-nos tancat portes prèviament, que n’hi ha molts que com que deixen de banda una o altra cosa després queden encasellats.

Et recomano que provis d’agafar els vells hàbits, tot i que és difícil compaginar-ho bé, però si més no, una miqueta per desestressar-se i no perdre el cap.

Ah! I quan posis URL pensa que només és una, si en poses dues quan clicken sobre el teu nick no troba la web!

24 12 2010
Higini

Bones festes! 😀

24 12 2010
caleglin

Igualment! Salutacions des de la Catalunya/Tarragona mexicana i mariatxi!

Deixa un comentari