Consideracions diverses

Un cop ja ha passat un any i escaig de la creació del blog, vista l’experiència i extretes les conclusions, aquí hi posaré una mica les “normes” que regeixen aquest blog principalment pel que fa a mi, però també en part als comentaris:

Actualitzacions: El blog s’actualitza de forma periòdica cada setmana. En concret, la intenció és que cada dijous, generalment pel matí/migdia hi pugueu trobar ja el nou post.

Vacances: Com tots, em prendré les meves vacances quan sigui convenient, generalment això serà en època d’exàmens, forta càrrega de treball o si he de fer algún viatge (el normal, vaja). Podria ser inesperat, però la intenció és que si es dóna cap d’aquests casos ho avisaré amb un breu post.

Col·laboracions: S’obre la veda. Si fins ara han estat restringides a qui jo he dit de fer-ne, a partir d’ara qui en vulgui fer una, només ha d’entrar al grup de Facebook i deixar-ne constància o deixar un comentari per aquí i ja trobarem la forma d’arreglar-ho.

Comentaris: Com fins ara, sempre amb la meva moderació de pel mig. De totes formes és bastant fluixeta, de moment només he eliminat els que em diu l’Akismet. Si mai em trobés amb res que em resultés massa fort per a deixar-ho publicat (superant els límits dels trolls) podria esborrar-ho.

Spin-offs? Atents perquè al 2011 podria néixer el primer spin-off de Mariatxades. Encara no hi ha res fet, però podria crear-se o bé un “sub-blog” aquí mateix o es podria crear un blog que estés sota la meva supervisió, ja es veurà.

Temes: Com sempre, sense restricció alguna. I si voleu proposar-ne, doncs el mateix que per a les col·laboracions: Facebook o comentari.

Suggerències: Obert a totes les que facin falta, sempre per les mateixes vies que he citat anteriorment.

El més vist: Com que ho actualitzo manualment (em sembla que no hi ha cap forma de fer-ho bonic i automàtic des del WordPress web), ho faré cada setmana quan pengi un nou post i ho avisaré pel Facebook.

Facebook: La intenció és aprofitar al màxim aquesta plana d’admiradors, la qual no vaig crear jo, tot i que a dia d’avui en sóc administrador. En ella hi pengem sempre els posts i les actualitzacions de la llista, així com algunes estadístiques. S’agraeix tota la participació que hi volgueu aportar.

Deixa un comentari